Inomhusprodukter

Liwa Färg tillverkar och lagerhåller alla typer av produkter för det invändiga byggnadsmåleriet. Nedan är en kortare ingress för dom vanligaste produkterna man stöter på men skulle ni inte finna det ni söker så tag kontakt med din lokala representant eller Liwa Kundcenter.

Liwa OPTIMA (Vägg & Takfärg)

Liwa Optima är vår högst rankade vägg- och takserie. Samtliga produkter i sortimentet innehar den prestigefyllda EU-Blomman (Europas motsvarighet till den nordiska Svanen) samt är godkända av SundaHus.


Liwa Optima Primer, Liwa Optima 1 RF, Liwa Optima 3, Liwa Optima 5, Liwa Optima 7, Liwa Optima 10, Liwa Optima 20 och Liwa Optima Blank.

Liwa Gloss (Lackfärg)

Liwa Gloss är vår högt värderade vattenburna lackfärger. Produkten finns i två valbara glanser. Produkterna blir riktigt hårda och tåliga så som man önskar att riktig lackfärg skall bli.

Liwa Grundfärg V, Liwa Gloss 40V och Liwa Gloss 70V.

Spärrprodukter

Ibland kan det uppstå genomblödningar av brandskador, vattenskador och nikotin. I andra fall behöver man spärrmåla tapeter för att förhindra blåsbildning på den efterföljande spackelbehandlingen. Liwa har spärrprodukter för många ändamål.

Liwa Isolertäck, Tix Matt, Kvistlack

Golvfärg

Vi producerar och lagerhåller också en mängd olika typer av golvfärger som är olika lämpade för olika underlag.

Liwa Golvfärg, Liwa Dammbinder V, Golvfärg 1K och Golvfärg EP-V.