Tillbehör

Liwa Färg säljer och grossar också väldigt mycket tillbehörsprodukter till det profesionella måleriet. Detta innebär att vi måste använda oss av dom bästa materialen och leverantörerna på marknaden för att kunna svara mot den höga kvalitén som våra proffs kräver.

Spackel, Fog, Fillers & Kitt

Förutom vårt eget varumärke på spackel arbetar vi med två stora samarbetspartners. Dana Lim A/S i Danmark på spackel, fog, fillers och kitt. Väggmaterial AB som för varumärket Sheetrock i Sverige på spackel, hörnlister och målerimaskiner från Tape Tech.

Penslar & Verktyg

Som huvudleverantör använder vi QPT på penslar, rollers och verktyg. Kvalitén och leveranssäkerheten är mycket hög och dom ekonomiska förusättningarna är mycket gynsamma för både oss och våra slutkunder.

Tejp & täckmaterial

Som huvudleverantör av tejp använvänder vi TESA som i princip dominerar marknaden med tejper för alla ändamål. Tillsammans med Tesa har vi 3M och den s.k. "American Style" eller PG5 tejpen som varje målare använder idag.

Att skydda golv och möbler är också en självklarhet. I vårt sortiment återfinns högkvalitativa golvskyddspapper, kraftpapper, mjölkpapp, plastfolier och Easy Cover sortimentet.

Glasfiberväv & Väggbeklädnad

Liwa Färg arbetar tillsammans med dom två största grossisterna i landet gällande glasfiberväv och microlit.

Vi har även avtal direkt med Eco-Boråstapeter vilket garanterar slutkunden ett korrekt pris och hög leveranssäkerhet.